11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleFC Rapid a reușit să încheie transferurile lui Niculae și Săpunaru. Două...

FC Rapid a reușit să încheie transferurile lui Niculae și Săpunaru. Două nume grele în Giulești

Jucătorii Daniel Niculae și Cristi Săpunaru, foști jucători de valoare ai Rapidului, au revenit în Giulești pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare. Transferurile celor doi au fost încheiate, după ce la un moment dat intraseră în impas.

Daniel Niculae (atacant, 32 de ani) şi Cristi Săpunaru (fundaş, 30 de ani) au ajuns în cele din urmă la o înțelegere cu Valerii Moraru, finanțatorul FC Rapid. Cu toate că transferurile celor doi au fost anunțate încă de luna trecută, luni, negocierile s-au împotmolit și toată afacerea părea că a picat. Neînțelegerea a pornit de la faptul că Niculae și Săpunaru nu ar fi fost de acord cu salariile oferite de Moraru, în condițiile în care alți doi jucători, frații spanioli Oriol, urmau să câștige mult mai mult, potrivit unor surse din interior, citate de Digi Sport.

Citește și VIDEO. Astra Giurgiu, remiză cu Dnepr. Protasov a luptat împotriva echipei din orașul natal

Niculae și Săpunaru au acceptat în cele din urmă să joace pentru Rapid în returul campionatului, cei doi semnând contracte în alb, ceea ce înseamnă că și-au dat acordul, discuțiile despre salarii urmând să fie purtate separat. 

"Noi n-am vrut şi nu vrem altceva decît să fim respectaţi. Am semnat în alb contractul. Conducerea clubului va decide în privinţa salariilor. Nu ne-a interesat suma, ei trebuie să scrie. Am semnat pînă în vară. Situaţia este grea şi ne gîndim să realizăm imposibilul, să ne salvăm de la retrogradare. Dacă nu semnam cu Rapid m-aş fi retras! Nu vreau să joc la altă echipă din România", a spus Daniel Niculae într-o intervenție la DigiSport. 

"Atât eu, cât și Cristi Săpunaru şi Pancone, care am făcut ceva pentru Rapid, ne dorim binele acestui club. Noi vom fi mereu alături de Rapid, indiferent unde vom fi, în teren, în tribună sau oriunde. Sperăm ca lucrurile să se remedieze însă pentru că este o situaţie foarte grea. Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat la Rapid până în momentul de faţă, nici managerial şi nici sportiv. Dar nu e treaba mea, sau este, dar acum sunt jucător şi vreau să îmi fac treaba în teren", a mai spus Niculae.

Transferarea celor doi în Giulește va aduce din nou în prim-plan tripla de temut, din trecut, a Rapidului: Pancu-Niculae-Săpunaru. Chiar dacă cei trei au peste 30 de ani, ei au continuat să evolueze la nivel înalt la echipele de club. 

Rapidul va avea 21 de jucători în cantonamentul din Antalya, acolo unde tehnicianul Cristi Pustai va încerca, în puținul timp rămas, să lege jocul echipei și să creioneze strategia pentru retur, mai ales în condițiile în care peste jumătate din echipă este nouă.

Returul campionatului va începe pe 22 februarie, chiar cu meciul Steaua – FC Rapid, care se anunță a fi din nou un derby.

Citește și Steaua vs Rapid, “întăriri” înaintea meciului din prima etapă a returului

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...
Ultima oră
Pe aceeași temă