18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleEste liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană

Este liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană

Este liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană după ce Comisia de Recurs a FRF a desfiinţat hotărârea Comisiei de Disciplină din 22 octombrie prin care Petrolul fusese sancţionat cu închiderea celor două peluze pentru şase meciuri.

De asemenea, Comisia de Recurs a redus penalitatea sportivă primită de gruparea prahoveană de la 30.000 la 10.000 de lei.

"Comisia admite recursul. Desfiinţează hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. În temeiul art. 83.2, lit.d din Regulamentul Disciplinar sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă şi executorie. Cu recurs la TAS în 21 de zile de la comunicare", se menţionează în soluţia Comisiei de Recurs publicată pe site-ul citat.

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat, la 22 octombrie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru şase jocuri şi cu 30.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Din suspendarea primită iniţial, formaţia Petrolul a ispăşit doar o etapă, disputând fără spectatori la peluze meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Cele mai citite

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă