Mirabela Dauer, 71 de ani

Drama Mirabelei Dauer: tatăl decedat prematur, fiul nerecunoscător!

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

07.05.2020 - 20:18

Mirabela Dauer este artista mereu optimistă și pusă pe glume.Dar adânc în sufletul ei, ascunde o poveste foarte dureroasă. În urma celui de-al doilea mariaj, cu Dan Traian Popovici, a dat naștere unui băiat, Dan Alexandru Popovici, poreclit Nanu. Căsnicia celor doi s-a destrămat, iar divorțul a fost unul traumatizant pentru Mirabela. În urma acestuia, Mirabela a rămas fără copilul în vârstă de 2 ani. Motivul principal al divorțului ar fi fost acuzele aduse artistei cu privire la o relație extraconjugală. Soțul său de a atunci considera că Mirabela îl înșela și de aceea mariajul dintre cei doi a fost presărat și cu bătăi și umilințe. Pe de altă parte, cântăreața susține că mama soțului său nu a acceptat-o niciodată. Experiența dureroasă și tristețea cântăreței nu a putut fi acceptată de către părintele său.

,,Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, s-a întors cu fața la perete și a murit.”Mirabela consideră că despărțirea de nepotul său i-a grăbit moartea tatălui ei.

Cea de-a doua lovitură a venit de la fiul ei :,,Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani!” a declart fiul său poreclit Nanu.
Mirabela și Nanu s-au revăzut când el avea 12 ani, însă nu au putut construi legătura mamă-fiu. Cel pe care l-a adus pe lume nu este dornic de o relație cu mama sa. 

,,Am suferit mult, dar m-am lecuit de el! Dacă nu vrea să mă vadă, asta e! Dumnezeu mi-e martor că am făcut tot ce a ținut de mine ca să îi fiu aproape! Gata, nu mă mai interesează ce face, în ce țară locuiește, pentru mine, este un capitol închis! Mă doare situația asta mult, însă am învățat să trăiesc așa, fără fiul meu aproape.”

Citește totul despre:

#divort #mirabela dauer

Comentarii