12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDivorț la TV! Ce planuri are Kim Kardashian după ce a intentat...

Divorț la TV! Ce planuri are Kim Kardashian după ce a intentat divorțul

Kim Kardashian West va documenta divorțul de 2,1 miliarde de dolari la televizor.

Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians, care a cerut divorțul după șapte ani de căsătorie vineri, a filmat în ultima perioadă pentru ultimul sezonal emisiunii care va fi difuzat de E!. Acolo vom vedea și etapele despărțirii celor doi.

O sursă a declarat ziarului Sunday Mirror că divizarea lui Kim va fi documentată pe E! și este probabil să fie un subiect de discuție la noul lor reality care va debuta la Hulu în 2021.

Potrivit Forbes, care a estimat în jur de 70 de milioane de dolari în active partajate, perechea va împărți lucrurile în funcție de termenii contractului prenupțial. Această sumă contabilizează casele lor comune, arta, vehiculele și bijuteriile – printre altele – dar fiecare dintre ele deține și își operează propriile companii, KKW Beauty, Skims și Yeezy.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în Italia, în 2014. Kim a mai fost căsătorită în trecut cu producătorul muzical Damon Thomas, între 2000 și 2004. Ulterior, s-a căsătorit cu starul NBA, Kris Humphries, pe 20 august 2011, însă s-au despărțit după 72 de zile. Și Kanye West a avut o logodnă eșuată cu Alexis Phifer. Între 2008 și 2010, rapper-ul a avut o relație cu modelul Amber Rose.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă