Credit foto Shutterstock

Divorț la TV! Ce planuri are Kim Kardashian după ce a intentat divorțul

După ce vineri a depus în instanță documentele de divorț, Kim Kardashian are de gând să facă bani pe urma separării de Kanye West.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

22.02.2021 - 16:32

Kim Kardashian West va documenta divorțul de 2,1 miliarde de dolari la televizor.

Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians, care a cerut divorțul după șapte ani de căsătorie vineri, a filmat în ultima perioadă pentru ultimul sezonal emisiunii care va fi difuzat de E!. Acolo vom vedea și etapele despărțirii celor doi.

O sursă a declarat ziarului Sunday Mirror că divizarea lui Kim va fi documentată pe E! și este probabil să fie un subiect de discuție la noul lor reality care va debuta la Hulu în 2021.

Potrivit Forbes, care a estimat în jur de 70 de milioane de dolari în active partajate, perechea va împărți lucrurile în funcție de termenii contractului prenupțial. Această sumă contabilizează casele lor comune, arta, vehiculele și bijuteriile - printre altele - dar fiecare dintre ele deține și își operează propriile companii, KKW Beauty, Skims și Yeezy.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în Italia, în 2014. Kim a mai fost căsătorită în trecut cu producătorul muzical Damon Thomas, între 2000 și 2004. Ulterior, s-a căsătorit cu starul NBA, Kris Humphries, pe 20 august 2011, însă s-au despărțit după 72 de zile. Și Kanye West a avut o logodnă eșuată cu Alexis Phifer. Între 2008 și 2010, rapper-ul a avut o relație cu modelul Amber Rose.

Citește totul despre:

Comentarii