23 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo – Steaua, un meci cu grad ridicat de RISC. Cum se...

Dinamo – Steaua, un meci cu grad ridicat de RISC. Cum se asigură PROTECȚIA spectatorilor

Tradiționalul derby al fotbalului românesc, Dinamo – FCSB (Steaua), este considerat de forțele de ordine drept un meci cu grad ridicat de risc.

Din acest motiv, Jandarmeria Română a anunțat că aproximativ 400 de militari au fost trimiși în zona stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare. De asemenea, în zonă se află circa 200 de polițiști, inclusiv de la Poliția Rutieră.

Accesul publicului spectator a început să fie permis în tribune, duminică seară, de la ora 18.

Echipele care vor începe meciul sunt următoarele:

Dinamo – Cerniauskas – Fai, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip – Anton, Vojnovici – Shalaj, Palici, Rotariu – Essombe. Antrenor: Mircea Rednic.

FCSB – Niţă – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme – Breeveld, L. Filip – Ad. Popa, Stanciu, Tudorie – Tade. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă