11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCununie civilă de Dragobete: Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda

Cununie civilă de Dragobete: Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda

Potrivit apropiaţilor celor doi, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind programată pentru ora 16.00.
Ceremonia va fi oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Aceleaşi surse spun că după cununie va urma o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova, într-un restaurantul cu o capacitate maximă de 100 de locuri.
Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.
Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă