Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cununie civilă de Dragobete: Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda

ostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, se va căsători civil, de Dragobete, cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia urmând să fie oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.02.2019 - 10:48

Potrivit apropiaţilor celor doi, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind programată pentru ora 16.00.
Ceremonia va fi oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Aceleaşi surse spun că după cununie va urma o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova, într-un restaurantul cu o capacitate maximă de 100 de locuri.
Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.
Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Comentarii

loading...