16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Cum să alegeți o piatră semiprețioasă sau un cristal potrivit

Ați intrat vreodată pe site-ul unui magazin de cristale și pietre semiprețioase atras de frumusețea și varietatea culorilor și formelor acestor obiecte luminoase și ați fost uimit de varietatea de alegere? Ați avut impresia de a fi atras de tot ceea ce ați văzut și nu știați ce să alegeți? Când avem cristale și pietre semiprețioase în fața ochilor trebuie să recunoaștem că suntem vrăjiți. Mai ales când vedem numărul impresionant, de peste 160 de varietăți, de la stonemania.ro!

Problema este că ne lăsăm deseori convinși de rațiune, „controlorul” nostru interior care vrea să știe și ne trimite să cerem sau să citim informații despre proprietățile pietrelor. Vă asigurăm că acest lucru va spori confuzia și atât! Faceți parte din acei oameni care încep imediat să își caute propria piatră a Zodiacului? Ei bine, piatra zodiacală este întotdeauna o soluție frumoasă, dar … știați că pentru fiecare semn zodiacal veți găsi 3 până la 5 pietre diferite? Deci pe care o veți alege?

Și dacă vă spunem că, după diverse studii, fiecare dintre noi are piatră numelui, piatră vieții, a lunii, a zilei, a momentului prezent, precum și piatra zodiacală? Dacă doriți, ați putea face și calculul numeric și să găsiți piatra codului secret al datei nașterii! De aceea, nu dorim să creăm confuzie, ci claritate.

Cristalele și pietrele intră în contact cu corpurile noastre energetice și acționează la un nivel subtil, începând imediat să restabilească armonia și echilibrul pierdut într-un anumit moment. Corpul nostru, fiind inteligent, știe că lucrarea trebuie finalizată, și astfel ne trimite mesajele subconștiente care ne vin în vis sau prin senzații de orice fel: vizuale, auditive, chinestezice. Se pare că piatra ne “contactează”!

Evenimente că acestea sunt considerate de unii adevărate miracole. Acestea sunt miracolele vieții care ni se întâmplă în fiecare zi. Este suficient să fim deschiși pentru a percepe mișcările subtile de energie. De exemplu, dacă niciun tratat despre cristale și pietre nu vă spune că piatra voastră este Ochiul de Tigru, dar energia acelei pietre într-un anumit moment vă cheamă, înseamnă că întreg Universul și-a propus să sincronizeze evenimentele, astfel încât să puteți primi energia ei.

Deci să vă explicăm cum puteți alege piatră potrivită pentru dvs. la momentul potrivit!

Iată ce veți face. Goliți-vă mintea de gânduri și întrebări îndoielnice, curățați-vă și ascultați. Începeți cu ceea ce simțiți. Vă place o piatră chiar acum când o priviți? Vedeți o strălucire sau simțiți o senzație specială care vine de la ea? Simțiți că ia naștere în interiorul vostru un val minunat de admirație? Aveți o dorința puternică de a vă apropia de această piatră și de a o lua în mâna? Asta înseamnă că piatra v-a chemat.

Piatra potrivită pentru dvs. chiar în acest moment vă cheamă și, dacă sunteți deschis și atent la propriile sentimente, o veți observă imediat. Când o veți atinge, veți avea imediat o reacție. Poate fi o senzație de căldură sau răceală, o senzație de furnicături sau o mică scuturare! Acest sentiment este individual, depinde de persoană și de piatră, la fel cum un sentiment de simpatie sau admirație poate apărea între oameni imediat ce se întâlnesc.

Ce se întâmplă acum?

Totul este Energie în diversele sale forme și frecvențe. Emitem radiații electromagnetice cu o anumită frecvență, care pot fi diferite în diferite momente ale zilei sau în anumite perioade sau stări de spirit pe care le experimentăm.

Tocmai această undă pe care o emanăm este preluată de piatră sau de un cristal care intră în contact cu corpurile noastre și o reacție se naște la un nivel de energie invizibilă. Tocmai această reacție vibrațională ne determina să fim atrași de această piatră și să percepem ceva special în ea. Tocmai pentru că se întâlnesc două frecvente complementare, percepem o atracție puternică.

Atracția vibrațională este atât de puternică încât creează un impuls nervos în corpul nostru fizic pe care îl putem simți sub formă unei reacții aproape electrice! Și dacă doriți cu adevărat să alegeți piatră potrivită pentru dvs., încercați să faceți acest lucru:

-Luați piatra sau cristalul în mâna stângă.

-Închideți ochii și fiți atent la fiecare senzație.

-Ascultați-vă corpul dacă simțiți vreo reacție. O căldură, o furnicătură, o răceală sau orice altă senzație pe mâna, atunci este piatra voastră!

-Oricare ar fi sentimentul, este întotdeauna plăcut.

-Alegeți piatră respectivă pentru că este ceea ce vă trebuie.

Cum purtăm pietrele pentru a ne lua energia de la ele?

Pietrele și cristalele pot fi ținute aproape de noi în forma lor brută, dar le putem purta și sub formă de bijuterii. Magazinul online stonemania.ro vă pune la dispoziție coliere pietre semipretioase, brățări, cercei sau pandante. Ele trebuie ținute cât mai aproape de corp și nu trebuie să interfereze cu dispozitive electronice. Trebuie curățate cu apă și încărcate la soare sau la lumina lunii. Toate pietrele de la stonemania.ro au certificat de garanție, sunt naturale și provin din țări precum Brazilia, India și Africa de Sud. Și pentru că peste ceva timp va fi Black Friday, în luna Noiembrie, într-o singură zi, veți avea reducere la produsele magazinului de minim 30%. În plus, comandând online, veți beneficia de reducere pe viață prin programul de fidelizare al Stonemania.

Ultima oră
Pe aceeași temă