16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleCostel Gâlcă: “A fost o seară neplăcută”

Costel Gâlcă: “A fost o seară neplăcută”

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a declarat că eşecul din Bulgaria este o lovitură mare pentru stelişti, însă jucătorii lui trebuie să îşi revină şi să se gândească la campionat şi Liga Europa.

"A fost o seară foarte neplăcută pentru noi şi pentru mine personal, credeam în victorie, că vom rezolva meciul din prima repriză. Dar acest lucru nu s-a putut finaliza cu ocaziile pe care le-am avut. Au intervenit nişte schimbări pe care nu ni le propusesem. Avem de învăţat din acest lucru, e o lovitură foarte mare pentru noi toţi, dar trebuie să ne refacem, să ne gândim la campionat şi la Liga Europa", a spus Gâlcă  pentru Dolce Sport.

Costel Gâlcă a precizat că se aştepta ca Tănase să nu poată să joace foarte mult, dar nu şi să fie necesară înlocuirea sa atât de repede, în minutul 5. "Ştiam că Tănase nu e refăcut, dar el a încercat să joace. Mă aşteptam să îl schimbăm, dar nu atât de repede", a explicat tehnicianul.

Gâlcă şi-a felicitat jucătorii "pentru atitudine, pentru comportament, pentru rezultate". "Pentru mine sunt nişte eroi. Când sunt penaltiuri se poate întâmpla orice. Penaltiurile la un jucător de câmp trebuia bătute undeva jos", a mai spus antrenorul Stelei, care l-a felicitat şi pe Cosmin Moţi, care a apărat două lovituri de departajare pentru Ludogoreţ: "Nu avem ce face decât să îl felicităm şi să îi urăm succes în grupele LC".

Costel Gâlcă a mai declarat să suporterii Stelei sunt nemulţumiţi, în primul rând de rezultat şi în al doilea rând pentru că nu au fost aduşi jucători. "Dar dacă rezultatul era bun cred că se uita totul", a adăugat Gâlcă.

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelaşi rezultat reuşind să se impună şi bulgarii în retur, după 120 de minute.

 

Cele mai citite

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă