21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleCosmin Contra, înainte meciului cu Barcelona: Avem nevoie de o zi bună!

Cosmin Contra, înainte meciului cu Barcelona: Avem nevoie de o zi bună!

Cosmin Contra, antrenorul lui Getafe, declară că este pregătit de meciul pe care echipa sa îl va juca împotriva FC Barcelona, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Românul și-ar dori însă ca jucătorii săi să aibă o zi bună, având în vedere că partida va fi foarte importantă pentru salvarea de la retrogradare.

"Pentru noi cheile sunt munca, să avem o zi foarte bună şi ca ei să aibă o zi proastă. De asemenea avem nevoie de noroc. Cheile sunt munca, încrederea şi puţin noroc", a spus Contra, potrivit presei spaniole.

Getafe, care se află pe locul 17 în clasamentul campionatului Spaniei, chiar deasupra liniei de retrogradare, cu 35 de puncte, va întâlni FC Barcelona, sâmbătă, în deplasare, în etapa a XXXVI-a.

"Având în vedere situaţia noastră, nu este cel mai potrivit stadion pe care să mergem să jucăm, dar trebuie să ne propunem să învingem, să dăm tot ce putem şi să evoluăm cât mai bine", a mai declarat Cosmin Contra.

Getafe mai are doar trei meciuri de jucat și trebuie să se mențină în afara zonei de retrogradare. Următoarele meciuri ale echipei antrenate de Contra sunt cu: Barcelona (deplasare), Sevilla (acasă) și Rayo Vallecano (deplasare). În ultima etapă Getafe a învins-o pe Malaga, acasă, cu 1-0. Barcelona a învins-o pe Villareal, în deplasare cu 3-2.

 

Cele mai citite

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă