16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleChiricheş, nefericit la Tottenham

Chiricheş, nefericit la Tottenham

Vlad Chiricheş a recunoscut că nu este deloc fericit la Tottenham pentru că nu are ocazia să joace pentru echipa sa. El are şanse mari să ajungă la Arsenal- tunarii au pus déjà ochii pe el.

"Nu ştiu nimic despre ofertele vehiculate, dar pot spune că nu sunt foarte fericit la club, deoarece nu fac parte din lot. Este greu pentru mine, dar cred că pot să-mi îmbunătăţesc jocul şi că voi putea juca", a spus Chiricheş, pentru Sky Sports.

Vlad Chiricheş a fost transferat de Tottenham în vara anului trecut de la Steaua, însă nu a reuşit să se impună în prima echipă, în special după numirea antrenorului Mauricio Pochettino, potrivit Mediafax.

Chiricheş se află printre jucătorii despre care se vehiculează că ar putea părăsi pe Tottenham în pauza de iarnă. El ar fi dorit de Juventus Torino, Internazionale Milano, AS Roma şi Arsenal Londra.

 

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă