11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleCâteva sfaturi pentru cei care lucrează de acasă

Câteva sfaturi pentru cei care lucrează de acasă

Pe de altă parte, nu mai stai cu nimeni la o vorbă și parcă ai tendința de a sta toată ziua în casă, ceea ce face puțin mai dificilă separarea muncii de viața personală. Orice lucru poate fi îmbunătățit cu puțină creativitate și câteva achiziții inspirate, pe care le poți face liniștit, plătind în rate fără dobândă la eMAG.

Căști Bluetooth

Un obicei destul de comun atunci când vorbim la telefon este mersul. În linii drepte, în cerc, în pătrate. Probabil că ne stimulează gândirea și ne ajută să comunicăm mai relaxat. Când stăm pe scaun la birou, cu o pereche de căști cu fir, suntem obligați să rămânem acolo până la finalul conversației. Însă cu o pereche de căști Bluetooth, putem să ne mai și ridicăm pe scaun, să dăm ture de birou sau să ne uităm pe fereastră în timp ce vorbim despre muncă.

Organizator de birou

Lucrurile merită să fie puse la locul lor. Pixurile la pixuri, notițele la notițe și așa mai departe. Folosind un organizator de birou, poți să mai îndepărtezi din haosul care se creează. Că așa-i acasă. Hainele trebuie să fie duse la mașina de spălat, bucătăria curățată după prânz și alte lucruri pe care e posibil să le amâni atunci când ai multă treabă. Însă atunci când te pui la birou să lucrezi, cu puțin efort toate elementele necesare muncii tale te vor aștepta cuminți, fără să fie nevoie să te plimbi prin casă căutându-le.

Pauza de vorbit

Uneori nu înțelegem de ce nu ne simțim la fel de bine ca altădată. Dar nici nu contemplăm prea mult asupra subiectului. Trecem mai departe, dar păstrăm nostalgia momentelor în care lucrurile păreau să funcționeze mai plăcut. Dar oare ce facem acum diferit față de zilele alea mișto? Luăm pauză, mâncăm, ne uităm la un serial scurt și sărim înapoi în acțiune. Am uitat ceva? Socializarea.  E normal ca ziua noastră să devină mai bună atunci când comunicăm cu un prieten. Poate că la birou aveai pe cineva cu care te înțelegeai, dar n-ați mai apucat să vorbiți prea mult de când lucrați de acasă, întrucât pauzele de prânz sunt petrecute acum mai mult în propria bucătărie. Sună pe cineva drag și ai să vezi cum o să începi să zâmbești!

Important e să ai grijă de tine și să îți cumperi tot ce ai nevoie pentru a face din munca de acasă o experiență cât mai plăcută. Păstrează-ți rutinele bune și achiziționează noi elemente cu ajutorul unui card bun precum CardAvantaj!

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Cele mai citite

Simona Bucura-Oprescu a discutat cu omologul spaniol despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea...

VIDEO. Mircea Geoană: „Ţara a fost şi e condusă de o generaţie politică tot mai incompetentă”

Mircea Geoană, posibilul candidat la alegerile prezidențiale, spune că România este condusă de o generaţie politică „tot mai incompetentă” şi că politicieni care nu...

Noul director sportiv al Rapidului, primele declarații după instalarea în funcție

Daniel Sandu, noul director sportiv al Rapidului, a declarat că gruparea giuleşteană este un club solid din punct de vedere financiar şi că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă