11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleBrazilienii au revenit la Şahtior

Brazilienii au revenit la Şahtior

Brazilienii Dentinho, Douglas Costa şi Alex Teixeira au revenit, aseară, la Şahtior Doneţk. În urmă cu mai multe zile, fotbaliştii refuzaseră să revină la echipă din cauza situaţiei critice din Ucraina.

Dentinho, Douglas Costa şi Alex Teixeira erau ultimii trei fotbalişti care nu se întorseseră la echipă, dintre cei şase care au refuzat să revină în Ucraina după stagiul de pregătire din Elveţia, a anunţat Gazzetta dello Sport, potrivit Mediafax.

Brazilienii Fred şi Ismaily şi argentinianul Facundo Ferreyra au revenit la echipă în urmă cu câteva zile.

În urmă cu aproximativ zece zile, Info Sport+ scria că şase jucători ai echipei Şahtior Doneţk nu au urcat în avionul care a plecat de la Geneva în Ucraina. Sursa citată a publicat numele a cinci dintre cei şase jucători, toţi sud-americani: Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa (Brazilia) şi Ferreyra (Argentina). Luni, patronul clubului Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a confirmat că şase fotbalişti nu au revenit în Ucraina, însă a precizat că speră ca aceştia se vor răzgândi şi se vor prezenta la lot, el menţionând că jucătorii nu au de ce să se teamă. Ahmetov a precizat că fotbaliştii în cauză sunt Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Facundo Ferreyra şi Ismaily.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă