29.3 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăLifestyleBoris Johnson și soția lui au postat o imagine cu noua fiică...

Boris Johnson și soția lui au postat o imagine cu noua fiică Romy

Boris Johnson și soția sa Carrie au lansat o fotografie de Crăciun cu ei și cu noua lor fiică Romy. Prim-ministrul și soția sa pot fi văzuți zâmbind alături de copilul lor și câinele de companie Dilyn.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a apărut într-o imagine de familie emoționantă alături de soția sa și de noua lor fiică, Romy. Cei doi pot fi văzuți zâmbind alături de copilul lor și câinele de companie Dilyn, în timp ce participă la o serie de apeluri video în casa lor din secolul al XVI-lea din Buckinghamshire.

Cuplul a vorbit cu dr Laura Mount, directorul rețelei de îngrijire centrală Central și West Warrington, care conduce o echipă de vaccinare. Ei au vorbit, de asemenea, cu Tom Jones, din Hertfordshire, care participă la clubul de prânz al Serviciului Regal de Voluntariat Rickmansworth și are grijă de soția sa care suferă de demență.

Boris Johnson și soția sa au anunțat nașterea lui Romy la un spital din Londra pe 9 decembrie. Este al doilea copil împreună după nașterea lui Wilfred, în aprilie anul trecut.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României, aflată pe litoralul ucrainean al Mării Negre. Zatoka (Bugaz) este o stațiune din regiunea...

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României, aflată pe litoralul ucrainean al Mării Negre. Zatoka (Bugaz) este o stațiune din regiunea...
00:01:52

VIDEO: Războiul face viața mai grea pentru persoanele cu deficiențe de vedere din Ucraina

De când Rusia a invadat Ucraina, Viktor Solovyanenko a ieșit cât mai puțin posibil din casă, deoarece se teme să nu calce pe muniție...
Ultima oră
Pe aceeași temă