16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleBecali i-a cerut demisia selecţionerului Christoph Daum: Ţipi tu la mine,...

Becali i-a cerut demisia selecţionerului Christoph Daum: Ţipi tu la mine, „drogangiule”? De ce vine şi se dă mare patriot? Îşi bate joc de noi?

Finanțatorul FBCS, Gigi Becali, a avut o reacţie dură la adresa selecţionerului Christoph Daum, după rezultatele înregistrate de echipa naţională a României în campania de calificare, informează Mediafax.

„Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce să văd eu? Pentru mine nu mai există echipa naţională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puşi în valoare de Daum. Păi, tu joci cu Stancu mijlocaş dreapta şi cu Chipciu mijlocaş stânga. Ce vrei să faci?! Înseamnă că vrei doar să faci contra. Daum, dacă are demnitate, trebuie să vină şi să zică «Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc ţara asta în continuare». Dar tu vii şi cerţi jurnaliştii. Vai de capul tău! Ai găsit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Ţipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine şi se dă mare patriot? Îşi bate joc de noi? Ne minte la televizor. Hagi este cel mai bun selecţioner. A zis că sacrifică tot pentru naţională. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu şi Dan Petrescu. Oameni care fac ceva", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Finanțatorul FCSB a mai spus că a discutat cu un jucător din lotul Naţionalei care i-ar fi spus că selecţionerul german nu ştie să pregătească meciurile din punct de vedere tactic.

„Eu am vorbit cu un fost jucător al Stelei. Nu contează numele. Mi-a spus că Daum nu ştie nimic tactic şi că nu face nimic. Mi-a spus că habar nu are. Păi dacă nu ştie nimic, de ce iese la conferinţă şi ceartă jurnaliştii?", a mai spus Becali.

Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă