13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleBalotelli îşi cere scuze pentru postarea cu tentă rasistă

Balotelli îşi cere scuze pentru postarea cu tentă rasistă

Mario Balotelli şi-a cerit scuze după ce a postat pe un site de socializare o poză cu personajul principal din “Super Mario”. Imaginea a fost însoţită de un text cu tentă rasistă.

Mario Balotelli a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu "Super Mario", eroul din seria de jocuri omonimă: "Nu fii rasist. Fii ca Mario. El este un instalator italian, creat de japonezi, care vorbeşte engleza şi arată ca un mexican… sare ca un negru şi adună monede ca un evreu".
Ulterior, Balotelli a şters poza şi şi-a cerut scuze deoarece aceasta ar fi făcut referire la stereotipurile rasiale ale oamenilor de culoare şi ale evreilor.
Iniţial, atacantul italian a negat că fotografia ar fi fost ofensatoare, după care şi-a cerut scuze. "Îmi pare rău dacă am ofensat pe cineva. Postarea se dorea să fie antirasistă, dar cu umor. Acum înţeleg, că scos din context ar fi putut avea efectul opus", a scris Balotelli.
Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat că va ancheta această postare a lui Balotelli. El a fost deja contactat de FA şi va trebui să răspundă unei solicitări până vineri.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...
Ultima oră
Pe aceeași temă