20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleACS Poli Timișoara s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii la fotbal

ACS Poli Timișoara s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii la fotbal

ACS Poli Timișoara s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, informează Agerpres.

Acesta a fost primul meci din sferturile de finală ale competiției.

Gazdele au deschis scorul în min. 13, prin Andrei Artean, în urma unui penalty acordat ușor de arbitrul Horia Mladinovici, pentru henț la Iulian Mamele. Portarul Cristian Bălgrădean a apărat inițial șutul lui Ardean, care a revenit și a trimis în plasă.

Poli, care a fost nevoită să facă două schimbări în prima repriză din cauza unor accidentări, a rămas în zece oameni în min. 64, când Cristian Bărbuț a primit al doilea cartonaș galben pentru o presupusă eliminare.

Concordia, finalista din sezonul trecut al competiției, a egalat prin fundașul Cristian Albu, după o minge trimisă în bară de Cristian Melinte (74).

Golul victoriei gazdelor a fost reușit de Marius Croitoru (78), cu un șut superb la vinclu.

ACS Poli va juca în penultimul act cu câștigătoarea dintre CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Semifinalele vor avea loc în dublă manșă, pe (21-22 decembrie, respectiv 1-2 martie 2017.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă