15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle6 perechi de pantofi care se potrivesc cu orice ai in dulap

6 perechi de pantofi care se potrivesc cu orice ai in dulap

Dacă e să fim complet sincere, de puține ori ni se întâmplă nouă, femeilor, să cumpărăm un accesoriu sau cu un obiect vestimentar ținând cont doar de valoarea sa practică. Mai degrabă e valabilă situația inversă: am scos de multe ori din buzunar sume consistente pentru achiziții fără urmă de îndoială frumoase, dar care se nu se dovedeau prea ușor de purtat sau de asortat.

Azi vrem să punem capăt acestui fenomen și să ne asigurăm că nu ne vom mai lupta niciodată cu regretul unei achiziții puțin inspirate. În acest sens, am pus la cale o listă cu 6 perechi de pantofi care se potrivesc cu orice ai în dulap. Descoperă aceste cumpărături inteligente în rândurile de mai jos!

Modele de încălțăminte care se potrivesc în orice ținută

Atunci când zărești în magazine una dintre perechile de încălțăminte de mai jos, poți scoate cardul fără mustrări de conștiință: modelele se dovedesc versatile și ușor de integrat în orice combinație, astfel că nu vei regreta niciodată că le-ai cumpărat. Află despre ce e vorba!

Cizme

Sursă foto: Instagram

Pe lângă faptul că reprezintă un accesoriu pe gustul sezonului rece, cizmele sunt și extrem de ușor de asortat. Le poți încălța la muncă, atunci când ieși în oraș sau la plimbare cu familia. Fie că alegi un model cu talpă plată, confortabil și călduros, fie că optezi pentru unul mai stilat, cu toc înalt, poți fi sigură că nu vei rămâne niciodată în pană de inspirație în ceea ce privește asortarea.

Cizmele vor arăta extrem de bine alături de o combinație de fustă midi, confortabilă, din stofă moale, și un pulover pe gât. Apelează la culori tari, cu care să lupți împotriva asteniei cauzate de sezonul rece. Dar cizmele vor fi la fel de prețuite și alături de blugi și cămăși, în ansambluri casual sau cu accente sport. Se potrivesc peste tot!

Botine

Continuăm cu o altă vedetă a modei specifice sezonului rece, botinele. Acestea sunt atât de iubite de femeile de pretutindeni încât multe modele au fost adaptate special pentru vară, astfel încât să ne bucurăm de farmecul lor pe tot parcursul anului. Cu toc înalt și subțire sau gros și mediu, colorate sau simple, se potrivesc la orice.

Asociază cu o pereche de blugi, o helancă neagră simplă și un palton vișiniu, sau cu o rochie de toamnă cu mânecă lungă și print bogat. În ambele ipostaze scoți ceea ce e mai bun din botine, dovedind că nu există articol cu care să nu se împace de minune.

Sursă foto: Instagram

Ghete

Ghetele sunt protagonistele sezonului actual, un an în care confortul e pus în sfârșit pe primul plan. Deși ne plac în continuare cizmele cu toc, atunci când ne așteaptă o zi lungă, în care trebuie să mergem mult prin frig, vom prefera senzația de bine și cald pe care ne-o oferă o pereche de ghete de nădejde.

Îți dovedim că se poate să le combini cu orice, nu doar cu blugii și puloverul călduros care îți vin prima dată în minte. Iată cât de bine arată împreună cu o rochie în carouri; îți mai lipsește doar o geacă de blană și vei fi perfect echipată pentru sezonul rece.

Sursa foto: Instagram

Atunci când mergi la cumpărături de ghete de damă, e important să pui pe primul plan calitatea. Dacă poți face rabat de la ea atunci când îți alegi pantofii pentru vară, ea e prioritară iarna: ai nevoie de ghete stabile, în care să nu te uzi, să nu îți fie frig și să nu aluneci.

 

 

Iată favoritele noastre!

Ghetele bleumarin cu șiret au un aspect ireproșabil, potrivindu-se de minune cu blugii deasupra gleznei, la modă acum. Atunci când ai poftă de un strop de culoare, mizează pe un model navy.

Sursă foto: Dasha

Ghete bleumarin din piele naturala cu siret Road

 

Ghete navy din piele naturala Lary

În cazul în care îți dorești un pic de toc, optează pentru unul gros, mediu, care să nu îți pună stabilitatea în pericol. Nu uita nici de modelul scurt, care se termină în dreptul gleznei, perfect pentru rochii și fuste.

Sursă foto: Dasha

Ghete bordo din piele naturala cu siret Carla

Ghete visinii din piele naturala Laura

Adidașii deschiși la culoare

În timp ce modelele ultra sport sunt mai dificil de asortat cu piesele elegante, adidașii în tonuri neutre și mai ales cei albi sunt foarte ușor de integrat în orice ținută. Dacă alegi un model inspirat de anii 90, confortabil, vei obține 10 pe linie la orice combinație.

Adidașii se potrivesc atât alături de fuste plisate midi, cu hanorace și pulovere, dar și împreună cu blugi și cu colanți. De asemenea, vor arăta fenomenal atunci când îi alături unui costum masculin în carouri: e greu să nu te simți bine într-o ținută precum cea de mai jos.

 

Sursă foto: Instagram

 

Pantofii stilettos

Pantofii cu toc pot fi mai incomozi decât variantele de încălțăminte de mai sus, dar ce femeie nu le-a testat măcar o dată farmecul pe propria piele? Pe lângă faptul că alungesc și subțiază silueta, ne fac să ne simțim puternice, irezistibile, așa că nu vom renunța niciodată la ei.

Pantofii cu toc fac cinste ținutelor cu rochii și fuste, dar și celor cu blugi, pantaloni, costumelor masculine. Mai ales acest ultim outfit ne transformă în fane, deoarece juxtapune un articol masculin cu unul feminin, conturând astfel un stil perfect.

 

Sursă foto: Instagram

Kitten heels

Dacă pantofii cu toc înalt nu ți se potrivesc din diverse motive, cu siguranță te vei înțelege mai bine cu kitten heels. Cu toc mic și vârf ascuțit, acești pantofi ne-au demonstrat că feminitatea poate fi sinonimă și cu practicul.

Unele dintre cele mai romantice ținute sunt alcătuite din acest model de încălțăminte, o rochie sau o fustă și o cămașă. Dar și blugii mulaţi sau evazați și costumele office se asortează la fel de bine cu acest accesoriu deloc pretențios.

 

Sursă foto: Instagram

Sperăm că te-am convins că aceste perechi de pantofi se vor înțelege cu orice ai tu în dulap. Bucură-te de șarmul lor și scapă de regretele de la cumpărături!

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă