20 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăLifestyle3 retete cu Jack Daniel’s absolut delicioase – iata ce pret are...

3 retete cu Jack Daniel’s absolut delicioase – iata ce pret are fiecare si cum se prepara

Esti gurmand? Te afli in locul potrivit! Daca ti-au mai ramas unul-doua shot-uri de Jack Daniel’s in bar, nu te grabi sa le consumi – ti-am pregatit o lista de 3 retete absolut delicioase care nu ar mai avea farmec in lipsa acestei bauturi alcoolice. Iar daca nu mai ai niciun strop de Jack* in casa, cumpara degraba o sticla noua, pentru ca acest articol iti va lasa gura apa.

* Comanda-l de pe www.beicevrei.ro pentru a te asigura ca este original. Pe acest site vei gasi Jack Daniel’s la pret de import, iar transportul este rapid. Livrarea in Bucuresti si Judetul Ilfov este gratuita la orice comanda indiferent de valoare.

Coaste de porc, Jack Daniel’s si cola

Cine nu iubeste coastele? Mai ales daca le mananci cu un sos barbeque bun, deja poti sa spui ca ai avut o masa divina. Cu cat sunt mai suculente, cu atat mai bine. Reteta pe care ti-o vom prezenta este foarte simplu de realizat – tot ceea ce trebuie sa adaugi extra este o cana de cola si Jack Daniel’s. Pret? Intreaga reteta nu ar trebui sa coste mai mult de 40 Lei. Lasa coastele in saramura pentru aproximativ 3 ore, dupa care trece-le printr-un sos barbeque. Daca stii sa-l prepari singur in casa, cu atat mai bine. Lasa-le la cuptor timp de 2 ore, iar apoi pune-le pe grill imbibate fiind in amestecul de whiskey si cola.

Parjoale cu Jack Daniel’s

Carnea si Jack-ul se potrivesc precum pizza cu berea. Dovada este aceasta reteta de parjoale. Secretul sau consta in sosul realizat dintr-o multime de ingrediente, printre care si un sfert de cana de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Old No. 7. Pretul acestei retete variaza in functie de carnea pe care o folosesti. Vei avea nevoie de jumatate de kilogram de carne tocata, 1 ou, paine faramitata pentru a inchega ingredientele si parmezan. In medie, te va costa cam 20-30 Lei. In timp ce parjoalele se prajesc, prepara sosul. Ai nevoie de:

  • ¼ cana de Jack
  • ¼ cana de sos de soia
  • ¼ borcan de mustar
  • ¼ cana de ceapa verde
  • ¼ cana de zahar brun
  • jumatate de lingurita de sare
  • ¼ lingurita de sos Worcestershire
  • jumatate de lingurita de praf de usturoi
  • ¼ lingurita pe piper
  • 1 lingura de amidon de porumb

Adauga sosul in tigaie si lasa ingredientele sa se intrepatrunda. Pofta buna!

 
Macaroane cu branza si Jack Daniel’s

Ultimul loc in care te-ai astepta sa gasesti Jack Daniel’s este in reteta de macaroane cu branza. Dar iata ca acest deliciu culinar chiar exista si sigur vei devora pana la ultima inghititura o farfurie plina de mac & cheese. Ceea ce scoate aceasta reteta din anonimat este, pe langa Jack, existenta baconului. Acesta se imbiba in Jack Daniel’s, apoi se da prin zahar brun si ardei cayenne si se pune la cuptor pana cand devine crocant. Aceasta reteta presupune doua tipuri de branza: cheddar si provolone. Gustul final este chiar si mai intens daca adaugi o lingura de Jack si in amestecul de unt si faina. Singurul produs copt este baconul – restul ingredientelor se prepara pe plita. Sigur vei adora aceasta reteta in care ingredientul secret este Jack Daniel’s. Pret? Aproximativ 40-50 lei.

 

 
 

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Renee Gracie a devenit subiect de documentar

Renee Gracie, australianca devenită multimilionară după ce a abandonat sporturile cu motor în favoarea realizării de filmulețe deocheate pe OnlyFans a ajuns subiect de...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Banca Transilvania dă în judecată ANAF, după ce anul trecut a pierdut un proces cu statul

Banca Transilvania a deschis un proces împotriva ANAF în care contestă o decizie de impunere, după ce a pierdut deja procesul în toamna anului...
Ultima oră
Pe aceeași temă