23 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeLifestyle3 dotari de top pentru o cladire moderna de birouri (P)

3 dotari de top pentru o cladire moderna de birouri (P)

Pentru a avea succes cu un proiect imobiliar, dezvoltatorii trebuie sa se puna in locul viitorilor chiriasi si sa identifice corect nevoie pe care acestia le au. De la zona in care noua cladire va fi ridicata si pana la siguranta tuturor locatarilor, succesul unui astfel de business consta in oferirea unor solutii sustenabile, ce pot rezolva rapid orice nevoie, pe termen lung.

Siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte, fie ca vorbim de factorii perturbatori din exterior, sau de calitatea ascensoarelor utilizate. De aceea, vom trece in revista cele mai imporante 3 dotari de top ale unei cladiri de birouri noi, ce ofera liniste, siguranta si confort tuturor chiriasilor.

Ascensoare moderne
Dezvoltatorul trebuie sa se asigure ca mobilitatea in perimetrul cladirii se desfasoara in conditii optime, atat pe acelasi nivel, cat si de la un etaj la altul. Ascensoarele pentru cladiri de birouri trebuie sa respecte o serie de norme si conditii, oferind in acelasi timp o experienta placuta tuturor pasagerilor, atat la urcare, cat si la coborare. “Eficienta” trebuie sa fie cuvantul cel mai potrivit pentru ascensoarele alese, fie ca vorbim de spatiu, design, timpul de urcare, capacitatea acestuia, sau chiar eficienta energetica. De asemenea, in momentul achizitionarii ascensoarelor, proprietarul cladirii trebuie sa se asigure ca furnizorul ofera si servicii de mentenanta periodice, precum si consultanta din partea personalului autorizat, 24/24 h.

Accesul in perimetru
Siguranta la locul de munca inseamna, pe langa alte aspecte esentiale, si controlul foarte bun asupra fluxului de oameni care intra si ies din cladirea de birouri. Daca nu exista un personal de securitate care poate gestiona eficient acest aspect, un interfon audio wireless de ultima generatie permite controlul perfect asupra intrarilor si iesirilor din perimetrul vizat. Functia wireless este incredibil de utila, oferind practic autonomie fata de un punct fix, de aceea, cei care au acces la aceasta comanda pot permite de la distanta intrarea in cladire a persoanelor straine.

Pe de alta parte, videointerfonul wireless permite o vizibiltate excelenta, atat pe timp de zi si pe timp de noapte, de aceea este extrem de important ca dezvoltatorul sa cunoasca exact nevoile locatarilor sai, pentru ca produsul perfect inseamna intotdeauna rezolvarea eficienta a unei probleme.

Personal auxiliar pregatit
Atunci cand te muti intr-o cladire noua de birouri, vrei sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii, iar siguranta, curatenia si confortul sa nu reprezinte o grija pentru tine. De aceea, trebuie sa te asiguri ca inainte de marea mutare, cladirea in care iti vei desfasura activitatea iti va pune la dispozitie o echipa intreaga de profesionisti, de la personalul care se ocupa cu mentenanta, la echipa de securitate. Este foarte important acest aspect, deoarece lipsa lui inseamna griji in plus, de care niciun chirias nu vrea sa se ocupe.

Cele 3 dotari de top pe care o cladire de birouri noua trebuie sa le ofere nu numai ca vor atrage noii chiriasi ca un magnet, dar le vor asigura totodata siguranta, confort si mai putine griji. Este extrem de important ca un dezvoltator imobiliar sa ofere aceste solutii, fie ca vorbim de un ascensor panoramic modern sau de un interfon audio wireless de ultima generatie. Chiriasii nu urmaresc doar zona, atunci cand vor sa se mute intr-un spatiu nou, ci si confortul pe care cladirea respectiva il ofera. De aceea, o cladire cu dotari de top este solutia rapida pentru un grad de ocupare cat mai ridicat.

Cele mai citite

Război în Ucraina – Ziua 585 – O dronă ucraineană a rănit o persoană și a deteriorat o clădire în regiunea Briansk

UPDATE 7:00 - Un atac cu dronă din partea Ucrainei, care a avut loc sâmbătă în regiunea Briansk din sudul Rusiei, a rănit...

Apple recunoaște că telefoanele iPhone 15 au probleme și se încălzesc prea tare

După plângeri că noile telefoane se încălzesc foarte mult, Apple a spus că dispozitivul se poate simţi mai cald în primele câteva zile,...

SUA, din nou în fața paralizării administrației federale, fiind lipsită de o lege a finanțelor

Statele Unite se află la doar câteva ore de o paralizie a administraţiei federale, în lipsa unui vot privind finanţarea acesteia, un scandal în...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies