13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle3 cei mai buni furnizori de dozatoare de apă

3 cei mai buni furnizori de dozatoare de apă

 Un dozator de apă mereu va fi binevenit, atât la birou, cât și acasă.  Nu mai ești nevoit că cumperi sticle de apă, trebuie doar să schimbi recipientul atunci când se golește, iar de acest serviciu se ocupă o firmă specializată. Dozatorul te ajută astfel să economisești, pentru că nu mai trebuie să cumperi apă din supermarket.

Există două tipuri de dozatoare de apă: acelea care mențin apa la temperatura camerei și cele care au și o funcție de încălzire sau de răcire a apei. Pe piață există numeroase tipuri de dozatoare de apă și mulți furnizori. Dacă nu te-ai decis la ce firmă să apelezi pentru un dozator de apă, îți prezentăm în acest articol cei mai buni 3 furnizori.

Romkor
Un dozator de apă de la Romkor.ro este prevăzut și cu un sistem de filtrare și ai întotdeauna la dispoziție apă caldă sau rece. Firma oferă dozatoare de calitate marca Hyundai. Cu sistem de filtrare a apei sau cu sistem direct, dozatoarele de la Romkor sunt o soluție bună dacă vrei să ai mereu apă proaspătă acasă.

La Fântâna
Este mai mult un serviciu de abonament la dozatoarele de apă, care funcționează după un sistem foarte bine pus la punct. Nu trebuie să cumperi un dozator de apă, ci poți închiria unul sau chiar mai multe, dacă ai nevoie. De asemenea, în urma unui program stabilit cu ei vei putea comanda și apă îmbuteliată, pe care să o atașezi dozatorului, dar și un serviciu de mentenanță și igienizare a dozatoarelor. Pe lângă dozatoarele de apă, La Fântâna oferă și purificatoare de apă.

H2on
Este un furnizor de apă și cafea pentru persoane fizice și juridice, care oferă o serie de pachete pentru cei interesați de dozatoarele de apă. De asemenea, livrează constant apă către clienții lor și nu impun o comandă minimă sau taxe lunare pentru diverse servicii. Dozatoarele de apă Flore sau Iceberg sunt potrivite atât pentru acasă, cât și la birou, mai ales pentru că au și funcțiile de încălzire și de răcire a apei.

Indiferent dacă vrei un dozator de mari dimensiuni sau unul care poate fi amplasat pe mobilierul din bucătărie, poți găsi diferite oferte, cu mai multe tipuri de dozatoare pe care furnizorii le pun la dispoziție. Poți să cumperi unul sau să-l închiriezi, în funcție de dorințele și nevoile pe care le ai. În plus, dacă ai nevoie de mai multe, probabil că nu îți dorești să le cumperi pe toate. Dacă intri în contact cu furnizorii, cu siguranță vei găsi cea mai bună soluție pentru tine.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...
Ultima oră
Pe aceeași temă