16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyle10 avantaje pe care le ai ca model de videochat

10 avantaje pe care le ai ca model de videochat

În cele ce urmează trecem în revistă, așadar, principalele 10 avantaje pe care le ai atunci când lucrezi într-un studio de videochat.

Câștiguri peste media pieței
În funcție de agenție, de experiența modelului și de timpul investit, un model de videochat poate ajunge să câștige sume foarte mari, cu mult peste media pieței de salarii din România.

Training profesional
Odată ajunsă într-un studio de videochat, vei lua parte la traininguri profesionale personalizate și perfect adaptate nevoilor tale. Scopul acestor traininguri este acela de a te ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și, prin urmare, de a-ți da o mână de ajutor să îți atingi mai repede obiectivele.

Muncă legală
Modelele de videochat lucrează în baza unui contract de colaborare, câștigurile lor fiind întotdeauna foarte transparente și supuse impozitării. Contractul legal îți garantează și o serie de beneficii suplimentare de care se bucură orice persoana cu un astfel de contract, precum posibilitatea de a avea pensie, incetarea colaborarii fara nicio obligatie si fara niciun preaviz si multe alltele conform legilor in vigoare.

Program flexibil
Jobul de fotomodel nu e unul 9-to-5. În general programul este foarte flexibil, așa că poți să îl organizezi astfel încât să mai poți să faci și alte lucruri pe lângă (din acest motiv jobul este ideal pentru studente, tinere mămici, persoane care vor să se dedice mai multor cauze etc.).

Ședințe foto și video profesionale
Imaginea este foarte importantă în acest domeniu, așa că vei avea parte periodic de ședințe foto și video profesionale, gratuite, întocmai precum cele de care au parte celebritățile.

Bonusuri semnificative
Majoritatea studiourilor oferă bonusuri semnificative, în funcție de target-urile atinse și de munca investită de fiecare model în parte. Așadar, cu cât ești mai profesionistă, cu atât cresc șansele să primești și tot felul de bonusuri, care mai de care mai atractive.

Suport tehnic 24/7
Având în vedere că vei folosi aparatură de ultimă generație, este important să ai parte de suport tehnic ori de câte ori nu știi cum funcționează ceva sau ori de câte ori se strică altceva. Într-un studio de videochat nu vei avea nicio grijă din acest punct de vedere și vei reuși să lucrezi mereu la cele mai înalte standarde.

Mai multă încredere în tine însăți
Jobul de model este unul care îți amplifică încredere în tine însăți prin prisma faptului că îți oferă posibilitatea de a sta de vorbă cu o mulțime de oameni și de a lua parte la foarte multe traininguri a căror menire este aceea de a-ți arăta care sunt punctele tale forte și de a învăța să le pui în valoare.

Confidențialitate asigurată
Unele dintre modele se mândresc cu jobul lor, altele, dimpotrivă, își doresc să fie discrete. Pentru cele care fac parte din a doua categorie agențiile sau studiourile de videochat asigură confidențialitate deplină, garantată printr-un contract care le interzice inclusiv angajaților studioului să încalce confidențialitata modelelor.

Îndeplinirea tuturor visurilor
Nu în ultimul rând, cel mai mare avantaj al unui job de model este faptul că te poate ajuta să îți îndeplinești toate visurile într-un interval de timp relativ scurt: cumpărarea unei locuințe cu bani cash, vacanțe în locuri în care nu credeai că vei ajunge vreodată (acestea sunt deseori oferite inclusiv ca bonusuri de performanță), un dressing plin de haine semnate de cei mai în vogă designeri ai momentului, o mașină de lux, un loc de muncă situat într-o zonă centrală a orașului (ce-ai spune, de exemplu să lucrezi într-un studio videochat Unirii, adică într-una dintre cele mai frumoase zone din București?)

În princpiu, orice ai visat vreodată poate deveni realitate atunci când alegi să câștigi într-un an sumele pe care alți angajați din România le câștigă în zeci de ani.

Așadar, acestea sunt principalele 10 avantaje pe care le ai atunci când lucrezi ca model de videochat. Fie că vei alege sau nu cariera de model, noi îți dorim succes!

Cele mai citite

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă