6.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUtilizatorii WhatsApp vor putea să facă invizibile conversațiile pe care doresc să...

Utilizatorii WhatsApp vor putea să facă invizibile conversațiile pe care doresc să le țină secrete

WhatsApp a introdus recent o schimbare semnificativă, oferind utilizatorilor săi acces la o nouă funcție secretă ce cu siguranță îi va încânta.

Nou funcție WhatsApp

Funcția “Blocare chat” (n.r EN – chat lock) de la WhatsApp este o modalitate solidă de a separa discuțiile private de cele pe care nu vă deranjează să fie afișate atunci când intrați în aplicație.

Chiar și așa, noua funcție nu este atât de discretă. Atunci când decizi să ascunzi o conversație, aplicați plasează conversația respectivă într-un dosar numit “Chaturi blocate”. Acest lucru este puțin cam evident și ar fi probabil primul loc în care cineva interesat de conversațiile din telefonul tău ar căuta.

Cu toate acestea, noul Secret Code permite acum utilizatorilor să ascundă complet anumite conversații fără teama că vor fi observate de cineva, oferindu-le posibilitatea să dispară total din lista de discuții.

Astfel, nici utilizatorul nu le poate vedea și nici altă persoană care are telefonul în mână. Singurul mod în care acestea sunt dezvăluite este introducerea propriului cod, arată The Sun.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Odobescu, la Forumul Diplomatic de la Antalya

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, va participa, astăzi, la Forumul Diplomatic de la Antalya - ADF 2024, unde va discuta despre importanţa consolidării profilului...

Ratingul României, confirmat la BBB minus

Agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings a confirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung în valută a României la "BBB minus" cu perspectivă stabilă."Ratingul...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă