24.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăSocialUn italian beat a sărit gardul la Muzeul Colecțiilor de Artă. Se...

Un italian beat a sărit gardul la Muzeul Colecțiilor de Artă. Se repetă scenariul de la Parlament!

Un italian beat a sărit gardul la Muzeul Colecțiilor de Artă din București în noaptea de Revelion, în jurulorelor 02.00. El fost prins de jandarmul care păzea obiectivul înainte de a produce vreo pagubă. Se repetă astfel scenariul de la Palatul Parlamentului, când un irlandez în stare de ebrietate a sărit gardul instituției, a spart un geam al clădirii și a intrat prin efracție în birourile de la parter. 

Un tănăr italian în stare de ebrietate a sărit gardul Muzeului „Colecțiilor de Artă” din București în noaptea de Revelion, însă a fost prins de jandarmul care păzea obiectivul. Se pare că intrusul a petrecut noaptea dintre ani într-un restaurant din apropiere. Nu se știe, deocamdată, motivul pentru care a părăsit localul și a escaladat gardul muzeului.

Muzeul Colecțiilor de Artă
Scenariul spargerii de la Palatul Parlamentului era să se repete la Muzeul Colecțiilor de Artă din București

Cine e italianul care a sărit gardul la Muzeul Colecțiilor de Artă

În prima zi a anului 2022, în jurul orei 02.00, un jandarm care asigura paza Muzeului „Colecțiilor de Artă” din București a reținut un bărbat în stare de ebrietate, care a escaladat gardul instituției. Jandarmul a reușit imobilizarea intrusului folosind spray-ul iritant lacrimogen. Apoi, a chemat poliția.

Tânărul care a încercat să intre în muzeu este cetățean italian născut la Napoli. El a fost sancționat cu amendă de 500 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces.

Tânărul italian a afirmat că înainte de a sări gardul a petrecut într-o locație din apropiere, un imobil cu curte de lângă muzeu, unde funcționează un restaurant.

Citiți România Liberă și pe Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Soldat de 18 ani, care a participat la funeraliile de stat ale reginei, găsit mort în cazarmă

Un soldat adolescent care a luat parte la funeraliile de stat ale reginei a fost găsit mort în cazarma sa. Soldatul de cavalerie Jack Burnell-Williams...

Rică Răducanu, pe patul de spital! Ce probleme are fostul fotbalist

Fosta legendă a fotbalului românesc, Rică Răducanu, are probleme grave de sănătate! „Sunt în spital. Nu pot vorbi acum!”, a spus Rică Răducanu, pentru playsport. În...

Ciucă spune că problemele persoanelor vârstnice sunt în atenția Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a vârstnicilor, în care afirmă că problemele seniorilor sunt în atenţia Guvernului, căutându-se soluţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă