29.5 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăȘtirile zileiUn bărbat care trebuia să fie în carantină, denunțat de o prostituată

Un bărbat care trebuia să fie în carantină, denunțat de o prostituată

Un bărbat care trebuia să fie în carantină a fost denunțat de o prostituată, care a sunat la 112 pentru că acesta nu voia să o plătească.

Individul de 33 de ani din Olt trebuia să fie în izolare pentru că revenise, de curând, în țară dintr-o zonă cu risc epidemiologic ridicat și nu era vaccinat. El a fost depistat de jandarmi la o pensiune din județul Arad, după ce au fost sesizați de o prostituată care nu se înțelesese la bani cu omul, potrivit ProTv.

“Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip ”coronavirus asociat” şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, a informat Jandarmeria Arad.

Suspectul a fost amendat cu 3.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, și femeia a fost amendată cu 500 de lei “pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale”, conform Jandarmeriei.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite
00:00:23

Rusia testează o rachetă de croazieră hipersonică Zircon

Rusia a declarat că a testat cu succes o rachetă de croazieră hipersonică Zircon pe o distanță de aproximativ 625 de mile, a declarat...

Peste 8.700 de ucraineni au intrat ieri în România

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că, ieri, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 84.254 de persoane,...
00:01:04

Ucraina a difuzat imagini ale unei operațiuni de deminare din regiunea Kiev

Ucraina a arătat imagini ale unei vaste operațiuni de deminare din regiunea Kiev, după ce mai multe întinderi de apă ar trebui să redevină...
Ultima oră
Pe aceeași temă