22.3 C
București
vineri, 9 iunie 2023
AcasăInternaționalCriza din UcrainaUcraina a mai ucis un general al forțelor ruse, ducând numărul acestora...

Ucraina a mai ucis un general al forțelor ruse, ducând numărul acestora la 9

Ucraina a mai ucis un general al forțelor ruse, ducând numărul acestora la 9, de la începutul invaziei din 24 februarie.
Un general al forţelor aeriene ruse a fost ucis în estul Ucrainei, susţin diverse surse mass-media, inclusiv BBC, Ukrainska Pravda şi Dpa.

Avionul generalului Botaşov a fost doborât duminică de o rachetă Stinger deasupra oraşului Popansa din Donbass. Se crede că generalul este cel mai înalt ofiţer al forţelor aeriene ruse ucis de la începutul războiului din Ucraina, conform dcnews.ro.

Ucraina a ucis încă un general al armatei ruse, chiar dacă Rusia nu a confirmat acest deces

Presa ucraineană a raportat deja informaţia duminică, dar până în prezent nu a ajuns nicio confirmare oficială a morţii generalului rus. Potrivit surselor ucrainene, el este al 9-lea general rus ucis în timpul războiului.

Botaşov a fost considerat un pilot excelent, dar a fost retras de armata rusă în 2013, după prăbuşirea unui avion Su-27.

Soldații sunt bombardați „ în permanență în timp ce luptele grele continuă în Donețk, afirmă guvernatorul ucrainean” , potrivit Sky News.

Luptele grele continuă în oraşul Donetsk, situat în estul Ucrainei, militarii fiind „sub bombardament în permanenţă”, a declarat guvernatorul regiunii, potrivit epicnews.ro.

Soldații sunt bombardați în regiunea Donețk, în apropiere de Lugansk și Lyman, două orașe cheie în estul Ucrainei

Pavlo Kyrylenko a spus că luptele continuă în apropiere de Luhansk şi Lyman, două oraşe situate tot în estul Ucrainei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:00:32

VIDEO: Ce spune China despre stația de spionaj din Cuba

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin, a declarat vineri că "răspândirea de zvonuri și calomnii" este o tactică obișnuită a...
00:00:32

VIDEO: Ce spune China despre stația de spionaj din Cuba

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin, a declarat vineri că "răspândirea de zvonuri și calomnii" este o tactică obișnuită a...

Cum să menții eficient un aspirator de praf pentru unghii?

Întreținerea regulată a aspiratorului pentru unghii este esențială pentru a asigura o performanță optimă și a prelungi durata de viață a acestuia. Este important...
Ultima oră
Pe aceeași temă