21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiUcigașul fetiței de la Arad a fost arestat pentru 30 de zile

Ucigașul fetiței de la Arad a fost arestat pentru 30 de zile

Ucigașul fetiței de la Arad, care și-a ucis copila și i-a lăsat trupul neînsuflețit în câmp, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, și-a recunoscut fapta la câteva ore după ce a fost reținut. Acesta a explicat și motivul pentru care a omorât-o pe micuță.

Ucigașul fetiței de la Arad a povestit cum a omorât-o pe copilă

Tânărul le-a spus procurorilor că era enervat de faptul că fetița era agitată și voia să se joace. Astfel, într-un moment de furie, a dat-o de două ori cu capul de perete. Când a observat că micuța nu mai respira, a dezbrăcat-o și a spălat-o, ca mai apoi să o resusciteze. Văzând că fetița nu își revine, a pus-o într-o valiză și a dus-o într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Tatăl vitreg a incidiat valiza cu acentonă, după care a plecat cu un alt taxi spre casă. Totul s-a întâmplat în timp ce mama acesteia nu știa absolut nimic. Femeia se afla la maternitate și a născut chiar copilul ucigașului fetiței de la Arad.

Copila a fost identificată.

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise. Inițial, la audieri, bărbatul a declarat că moartea copilului a fost un accident. El a povestit anchetatorilor că, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor, moment când ea a alunecat și s-a lovit la cap.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 127: Trezoreria SUA anunță un ajutor de 1,3 miliarde dolari pentru țara invadată

Trezoreria SUA a anunţat transferarea a 1,3 miliarde de dolari pentru ajutor economic acordat Ucrainei, în cadrul unui prim sprijin de 7,5 miliarde de...

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională, afișate astăzi

Rezultatele finale de la Evaluarea Naţională, după soluționarea contestaţiilor, vor fi afişate astăzi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei (ME).Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declara...

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă