14.6 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăȘtirile zileiFetița de la Arad, ucisă de tatăl vitreg. A izbit-o cu capul...

Fetița de la Arad, ucisă de tatăl vitreg. A izbit-o cu capul de pereți

Fetița de la Arad, al cărei trup carbonizat și tranșat a fost descoperit, sâmbătă, pe un câmp, a fost ucisă de tatăl său vitreg. Bărbatul, de 23 de ani, și-a recunoscut, marți, fapta. El a dezvăluit anchetatorilor și motivul pentru care a recurs la acest gest. Copila voia să se joace și-l enerva!

Ancheta crimei de la Arad continuă și noi dezvăluiri ies la iveală. După ce a negat că ar avea vreo legătură cu moartea copilei, tatăl vitreg al acesteia, concubinul mamei, a recunoscut, în cele din urmă, că el este ucigașul. Iar motivul este unul de-a dreptul halucinant! Bărbatul era supărat că a fost lăsat singur să se ocupe de cei doi copii ai iubitei sale, femeia fiind internată la maternitate pentru a naște.

Copila a fost ucisă și băgată într-o valiză

Criminalul a recunoscut în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete. Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine. Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă, scrie Gândul. 

Inițial, la audieri, bărbatul a declarat că moartea copilului a fost un accident. El a povestit anchetatorilor că, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Fata a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, a susținut, iniți8al, criminalul. El le-a mai spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Marți, însă, tatăl vitreg al fetiței recunoaște oribila crimă. Potrivit unor surse se pare bă barbatul obișnuia să bea și să cinsume substanțe interzise.

Anchetatorii i-au făcut copilei un portret robot și au cerut ajutorul localnicilor pentru identificarea ei

Fetița de la Arad, identificată cu ajutorul unei rude

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție. Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil.

Fetița de la Arad, ucisă de tatăl vitreg, a fost descoperită pe un câmp de câinele unui localnic ce ieșise la plimbare.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă