10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăLifestyleSelena Gomez a confirmat! Cu cine este vedeta într-o relație

Selena Gomez a confirmat! Cu cine este vedeta într-o relație

Selena Gomez nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față. Vedeta a vorbit despre noua sa relație, bărbatul care i-a “furat” inima.

După ce un fan a postat pe contul său de Instagram o imagine cu cei doi care se simțeau bine împreună, actrița a răspuns, printr-o serie de comentarii, și și-a arătat sentimentele pentru Benny Blanco, notează CNN.

“El este totul pentru inima mea”, se arată în comentariul lui Gomez fixat pe postare, în timp ce într-un altul spune pur și simplu: “LOVE” (n.r. “iubire”).

„El este mai bun decât oricine cu care am fost vreodată. Fapte. S-a purtat cu mine mai bine decât orice ființă umană de pe această planetă”. În alt comentariu, ea i-a spus unui presupus fan să-și vadă de treaba lui dacă are de gând să-i critice viața amoroasă: „Nu înțeleg… asta este cea mai fericită perioadă a mea. Dacă nu îți pasă de mine, simte-te liber să spui ce vrei. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele voastre să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită stare a mea, atunci nu mai fi deloc în viața  mea”.

Actrița a lucrat recent cu Blanco la cel mai noul hit al ei, “Single Soon”. Ei au colaborat anterior pentru mai multe melodii, inclusiv “I Can’t Get Enough” în 2019, care îl prezintă pe Blanco dansând într-un costum de ursuleț de pluș în videoclipul muzical.

YouTube video

O postare pe contul Instagram al lui Gomez arată, de asemenea, că el a fost prezent la ziua ei de de naștere în luna iulie a acestui an.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Studiu: De ce preferă firmele românești să nu acceseze beneficiile fiscale

Companiile româneşti nu se arată prea dornice să acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativă şi teama...

Studiu: De ce preferă firmele românești să nu acceseze beneficiile fiscale

Companiile româneşti nu se arată prea dornice să acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativă şi teama...

TAS, verdict final în cazul suspendării primite de Comitetul Olimpic Rus

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut suspendarea dictată Comitetului Olimpic Rus (ROC) de către Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), argumentând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă