16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeȘtirile zileiSe pot depune oferte pentru închirierea unor suprafeţe de plajă pentru sezoanele...

Se pot depune oferte pentru închirierea unor suprafeţe de plajă pentru sezoanele 2023 şi 2024

S-a deschis etapa a II-a de participare pentru licitația publică în ceea ce privește închirierea suprafețelor de plajă, transmite Administraţia Naţională “Apele Române” (ANAR). Mai exact, este vorba despre închirierea plajelor cu destinație turistică de la Marea Neagră pentru sezoanele 2023, 2024.

Conform unui comunicat al sursei citate, cererile se pot depune în perioada 22 aprilie – 2 mai (procesul se încheie la ora 12:00) și sunt vizate sub-sectoare de plajă din Mamaia, Constanţa, Tuzla, Costineşti, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia.

ANAR asigură accesul direct, nerestricţionat şi deplin, prin mijloace electronice, la conţinutul documentaţiei de atribuire pentru toate persoanele interesate, transmite Agerpres.

Solicitările pentru obţinerea documentaţiei aferente fiecărui subsector de plajă se vor transmite pe adresa de email licitaţii-plaje2@rowater.ro. Documentaţia va fi pusă la dispoziţie fără a se percepe un tarif aferent şi se va transmite electronic la o adresă de email comunicată de către solicitant.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Românii, apetit pentru vizitarea orașelor din țară

Potrivit platformei hoteliere online Travelminit, 45% dintre rezervările efectuate pentru acest sezon au fost făcute într-un oraș mare din România, semn că turiștii își...

Povestea femeii care s-a vindecat miraculos de cancer prin puterea rugăciunii la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

Pelerinajul la Sfânta Cuvioasă Parascheva va începe pe 7 octombrie, la primă oră. După citirea Acatistului Sfintei Cuvioase Parascheva, racla cu sfintele moaște...

Salariu minim brut crește la 3.300 de lei de la 1 octombrie

De majorarea salariului de bază minim la 3.300 de lei vor beneficia 1.867.588 de salariaţi."Începând cu data de 1 octombrie 2023, salariul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies