2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăȘtirile zileiRică Răducanu, dependent de "păcănele": "N-am bani, dar nu mă pot abține"

Rică Răducanu, dependent de „păcănele”: „N-am bani, dar nu mă pot abține”

Fosta legendă de la FC Rapid, Rică Răducanu, are mai probleme cu „păcănelele”. Chiar dacă nu a pariat niciodată atunci când juca fotbal, se pare că acum a fost atins dependența de jocuri de noroc.

Fostul portar afirmă că a început să se joace la „păcănele” la finalul anilor ’90, chiar „sub îndrumarea” fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, un împătimit al jocurilor de noroc. Chiar dacă pensia sa, de nici 2.000 de lei mereg la soția sa, el găsește mereu metode pentru a face rost de bani.

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: `Hai, Rică, să mergem la păcănele!`. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă.

De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?

Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a declarat Rică Răducanu, potrivit playtech.ro.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Thailanda conduce România în Cupa Davis

Thailanda conduce România cu scorul de 2-1, la Nonthaburi, în primul tur al play-off-ului Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce perechea Marius...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 346: SUA vor folosi fondurile confiscate de la un oligarh rus, pentru a ajuta Kievul

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat primul transfer al unor fonduri ruseşti confiscate, cu scopul de a ajuta Ucraina."Anunţ astăzi că am...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă