10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocialRestricții de circulație în centrul Capitalei, de Ziua Franței. Rutele ocolitoare

Restricții de circulație în centrul Capitalei, de Ziua Franței. Rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restricţionat vineri în centrul Capitalei, pe strada Biserica Amzei, pentru desfăşurarea recepţiei de Ziua Naţională a Franţei.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 14 iulie, ora 14,00, şi până la data de 15 iulie, ora 1,00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Biserica Amzei, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mendeleev şi intersecţia cu str. Cristian Tell, precum şi pe trotuarul din str. Piaţa Amzei – legătura cu str. Biserica Amzei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ludovic Orban atacă dur rocada candidaţilor PSD şi PNL: se schimbă precum șosetele

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...

Șeful serviciului israelian de informații militare a demisionat, ca efect al atacului Hamas din 7 octombrie

Șeful serviciului de informații militare din armata Israelului (IDF), Aharon Haliva, a demisionat, în contextul anchetei asupra atacului Hamas asupra Israelului, din 7 octombrie...

Minaur Baia Mare, eșec drastic în turul semifinalei Cupei EHF

Minaur Baia Mare a pierdut prima manșă a semifinalei din EHF European Cup, disputată în deplasare, cu echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă