0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSocialEvenimentPrimăria Capitalei repară trotuarul din fața Magazinului Unirea, după multe luni de...

Primăria Capitalei repară trotuarul din fața Magazinului Unirea, după multe luni de pietonal distrus. Sunt montate pavele din granit

În fața magazinului Unirea se realizează lucrări de montare pavaj din piatră naturală – granit, precizează Primăria Municipiului București (PMB), într-un răspuns official adresat cotidianului national “România liberă”.

Potrivit sursei menționate, Administrația Străzilor a demarat lucrările de reparații la acest trotuar, costul acestora este de 1.533.959,39 lei.

Termenul de finalizare este de 30 de zile de la începerea lucrărilor.    

“Facem mențiunea că Administrația Străzilor București a contactat reprezentanții Primăriei Sectorului 3 pentru ridicarea pavelelor îndepărtate, însă până în acest moment aceștia nu s-au prezentat”, mai precizează PMB.

Administrația publică locală condusă de Nicușor Dan anunța că Administrația Străzilor va repara trotuarul din fața Magazinului Unirea în luna august a acestui an.

Primăria Sectorului 3 începuse să reabiliteze trotuarul respectiv, montând pavaje colorate.

Lucrările au fost însă stopate de Primăria Capitalei, iar administrația condusă de Robert Negoiță a fost amendată pe motiv că nu avea autorizație pentru realizarea lucrărilor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
00:01:28

Fostul lider din Peru, Alberto Fujimori, a fost eliberat din închisoare după 16 ani

Fostul președinte peruan Alberto Fujimori, care ispășește o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru încălcarea drepturilor omului, în timpul deceniului lui de...

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...

SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT

Suzuki a dezvăluit noul Swift, o mașină compactă ce redefinește mobilitatea zilnică Cu un design sofisticat, caracteristici avansate de siguranță și o plăcere de condus...
Ultima oră
Pe aceeași temă