19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPoliţist din Timiş lovit cu piciorul de un bărbat încătuşat

Poliţist din Timiş lovit cu piciorul de un bărbat încătuşat

Bărbatul a devenit recalcitrant şi a fost încătuşat, însă, aflat în maşina Poliţiei, a reuşit să îl lovească pe poliţistul care conducea autospeciala. Tânărul a fost reţinut.

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă după-amiaza oamenii legii au primit o informaţie potrivit căreia un bărbat care are permisul de conducere suspendat se află la volanul unei maşini, pe DN 6.

Un echipaj de poliţie aflat pe traseu l-a oprit pe şofer şi i-a cerut actele la control, constatând că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Pentru că a devenit recalcitrant, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au urcat în maşina de Poliţie pentru a-l transporta la Secţie, la audieri.

La un moment dat, bărbatul a ridicat un picior şi l-a lovit pe poliţistul care conducea autospeciala de Poliţie, iar acesta a frânat, evitând un accident. Poliţistul lovit se află în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, este cercetat acum de procurori pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat, dar şi pentru ultraj.

El a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă