5 C
București
joi, 28 octombrie 2021

PNL a obținut demiterea ministrului Voiculescu. Decizia finală a luat-o președintele Iohannis

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a aprobat propunerea premierului Florin Cîțu de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

—————————————————————

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, 14 aprilie 2021, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Premierul a mai precizat că a semnat și decizia de revocare a doctoriței Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Anunțul premierului în acest sens a fost făcut printr-un mesaj postat pe Facebook. Anunțul a fost postat imediat după ce, la Palatul Victoria, miercuri dimineață, a avut loc o întâlnire între premierul Florin Cîțu (PNL) și vicepremierul Dan Barna (USR PLUS), întâlnire la care au fost ulterior convocați Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, și Andreea Moldovan, secretar de stat (la acel moment) în Ministerul Sănătății.

Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a…

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă