9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban a depus la sediul PNL demisia din fruntea Camerei Deputaților

Orban a depus la sediul PNL demisia din fruntea Camerei Deputaților

Orban a depus la sediul PNL demisia din fruntea Camerei Deputaților, în dimineața ziei de luni, 27 septembrie 2021.

Primirea demisiei a fost confirmată, luni, de noul președinte al PNL, Florin Cîțu.

Potrivit acestuia, demisia lui Ludovic Orban va fi discutată, marți, în Biroul Executiv (BEx) al PNL. Prin această demisie, Orban renunță la funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ludovic Orban explica, ieri, că va rămâne președinte al Camerei până ce noul președinte al PNL, Florin Cîțu, va accepta demisia lui.

Orban a depus la sediul PNL demisia din fruntea Camerei Deputaților

Orban susține că depune demisia la PNL, nu la Cameră, pentru ca PSD să nu preia conducerea Camerei Deputaților.

Fără legătură cu această demisie, Ludovic Orban își menține calitatea de membru PNL. Florin Cîțu declara, după ce l-a învins în alegeri, că PNL continuă să aibă nevoie de experiența politică a lui Orban.

Pe de altă parte, Alfred Simonis, deputat PSD, consideră demisia scrisă de Orban drept o “glumă”. “Demisia nu se aduce la PNL, demisia se aduce la Cameră”, a declarat Alfred Simonis.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă