9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

AUR este un partid extremist și nu voi negocia cu ei, susține Dan Barna

„Cu cei de la AUR nu voi negocia pentru că, din punctul meu de vedere, am spus-o şi la tribuna Parlamentului, AUR s-a dus într-o zonă de partid extremist”, a declarat vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR PLUS, la postul de televiziune Digi 24.

Dan Barna a făcut acest comentariu ca reacție după scandalul iscat de o postare pe internet a unui membru AUR, C.V.N, postare în care se prezenta o listă de persoane publice din România care, în opinia autorului acestei postări, ar merita să primească „pedeapsa capitală”, adică să fie executate.

Această postare, de pe o rețea de socializare, prezintă o listă a „trădătorilor de țară” și este veche de două luni, dar a trecut neobservată până acum. Ea a ajuns să fie mediatizată abia acum două zile, în momentul în care una dintre persoanele de pe listă a anunțat că va face plângere la Poliție împotriva autorului postării.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă