13.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Dăncilă: Nemulțumiri în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall

”Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a reamintit că o revocase din funcţie pe Birchall de la Ministerul Justiţiei, dar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să o revoce.

Dăncilă a spus că, după ce a văzut aprecierile pe care le-a făcut Klaus Iohannis marţi la adresa activităţii Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a înţeles de ce Iohannis a refuzat să o revoce din funcţie.

În plus, Dăncilă a anunţat că situaţia Anei Birchall va fi discutată săptămâna viitare în şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Şeful statului i-a mulţumit, marţi, Anei Birchall pentru munca sa ca ministru al Justiţiei şi a spus că a constatat că aceasta s-a „implicat total” în rezolvarea problemelor.

„Au fost situaţii critice în care dvs., ca ministru al Justiţiei, aţi fost în contrasens cu conducerea Guvernului şi a partidului care a dat acel guvern eşuat şi să ştiţi că am apreciat de fiecare dată această postură pe care aţi avut-o, o postură pentru sistemul de justiţie, pentru independenţa justiţiei şi nu pentru nişte politruci care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiţie”, i-a spus preşedintele Klaus Iohannis Anei Birchall.

Ultima oră
Pe aceeași temă