29.4 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSocialUn autoturism s-a făcut scrum într-o localitate din Giurgiu după un scurtcircuit

Un autoturism s-a făcut scrum într-o localitate din Giurgiu după un scurtcircuit

Un autoturism a luat foc și s-a făcut scrum, sâmbătă, în localitatea Novaci din judeţul Giurgiu, şoferiţa care era singură în maşină reuşind să iasă la timp, în momentul care şi-a dat seama că are o problemă la compartimentul motor.

“ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază în localitatea Novaci, judeţul Giurgiu, după ce un autoturism a luat foc. Conducătoarea auto, o femeie din judeţul Giurgiu, a văzut că fumul ce iese de sub capotă este din ce în ce mai dens, a coborât din maşină şi a solicitat sprijinul autorităţilor, conform agerpres.ro.

Acest autoturism ce s-a făcut scrum la Giurgiu a fost stins în cele din urmă de pompieri, iar flăcările se pare că au izbucnit de la un scurtcircuit

În scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Aceştia au stins incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind afectat în totalitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Pompierii se luptă la Giurgiu cu un incendiu de miriște ce se apropie de oraș

Pompierii au intervenit miercuri seară în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu de mirişte care a cuprins două hectare de teren, s-a apropiat de casele din strada Plopilor şi a afectat două gospodării.

‘Un incendiu izbucnit în această seară în apropiere de strada Plopilor din Giurgiu a pus în pericol mai multe gospodării. Un număr de 12 pompieri şi doi elevi au intervenit rapid pentru a proteja curţile oamenilor. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă au acţionat timp de o oră pentru a stinge flăcările care se întindeau pe o suprafaţă de aproximativ două hectare, fiind vorba despre mirişte şi vegetaţie uscată şi care se apropiau de locuinţe’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Ciolacu, despre când va fi stabilită data primului tur al prezidențialelor

Premierul Marcel Ciolacu i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale, menţionând că, în urma deciziilor...

Prima întâlnire a grupului de lucru dedicat implementării Strategiei naționale privind dezvoltarea pieței de capital

Astăzi a avut loc, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), prima întâlnire a grupului de lucru interinstituțional dedicat implementării Strategiei naționale privind dezvoltarea...

VIDEO. Ciolacu, despre când va fi stabilită data primului tur al prezidențialelor

Premierul Marcel Ciolacu i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale, menţionând că, în urma deciziilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă