11.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSportFotbalNouă bărbați au fost puși sub control judiciar după un conflict între...

Nouă bărbați au fost puși sub control judiciar după un conflict între suporteri stelişti şi dinamovişti la o casă de pariuri

Faţă de cei nouă bărbați reţinuţi miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a dispus control judiciar pentru o perioadă de 90 de zile, după un conflict între suporteri steliști şi dinamoviști la o casă de pariuri.

Totodată, aceştia au obligaţia de a nu participa la nicio manifestare cu caracter sportiv, pe durata controlului judiciar. În cazul încălcării interdicţiilor, măsura poate fi înlocuită cu o măsură preventivă mai aspră, conform epicnews.ro.

NOUĂ PERSOANE AUDIATE ÎNTR-UN DOSAR PRIVIND DISTRUGEREA UNOR BUNURI

Nouă persoane urmează să fie audiate într-un dosar privind tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, deschis după un conflict între suporteri stelişti şi dinamovişti, în zona unei case de pariuri din sectorul 4 al Capitalei.

”La data de 28 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente pun în aplicare 9 mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, emise pe numele unor persoane faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere”, anunţă Poliţia Capitalei.

Nouă bărbați au ajuns sub control judiciar pentru 90 de zile după un conflict între steliști și dinamoviști petrecut în data de 16 mai 2023

La data de 16 mai, în jurul orei 00:30, în zona unei săli de pariuri sportive, situată în Sectorul 4, mai multe persoane, membri ai unor galerii de suporteri, s-ar fi agresat fizic, reciproc, folosind arme albe şi obiecte contondente, potrivit primasport.ro.

De asemenea, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri mai multor autoturisme parcate în acea zonă.

”În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, persoanele în cauză au fost conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere”, precizează sursa citată.

Incidentele au avut loc după partida Dinamo – Steaua din 15 mai, din play-off-ul Ligii a II-a disputată pe Arena Naţională.
Jandarmeria Bucureşti anunţa atunci că a întocmit 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi a aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.800 de lei, după meci.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă