29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialNicu Covaci, internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara

Nicu Covaci, internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, la finalul şedinţelor de radioterapie după operaţia pe creier din luna martie 2024. Colegii de trupă afirmă că este într-o stare stabilă, relatează news.ro.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminal şedinţele de radioterapie în urma operaţiie pe creier suferită în luna martie, când i-a fost depistată o tumoră, iar acum se află, din nou internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara unde doctorii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize. Vineri dimineaţă, starea lui Nicu Covaci era una stabilă.

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă, acesta a fost interat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Colegii de trupă au transmis şi ei un mesaj, pe pagina oficială de Facebook: „Nicu Covaci este într-o stare stabilă, aşa cum o ştim de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de cațiva în nevoie de atenție”.

La cei 76 de ani ai săi, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă