1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSportFotbalNEWS ALERT. Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi. Motivul invocat de...

NEWS ALERT. Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi. Motivul invocat de clubul francez

Formația franceză Paris Saint-Germain a hotărât să îl suspende pe Lionel Messi pentru o perioadă de două săptămâni, după ce superstarul argentinian a plecat fără acordul clubului în Arabia Saudită, acolo unde este ambasador al turismului.

Campionul mondial a fost suspendat pentru două săptămâni cu efect imediat. În această perioadă, Messi nu va putea să joace sau să se antreneze şi nu va fi plătit.

Superstarul argentinian va rata astfel următoarele două meciuri de campionat, cu Troyes, programat pentru duminică, şi împotriva lui AC Ajaccio, de pe 13 mai. El ar putea reveni pe 21 mai, la meciul cu Auxerre.

 

Decizia luată de șefii lui PSG ar putea reprezenta o ruptură definitivă între formația din hexagon și Messi, al cărui contract urmează să expire peste numai două luni.

Până acum, cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii, iar marile cluburi europene îl „vânează” pe argentinian. Favorită în această cursă este FC Barcelona, revenirea în Spania fiind o opțiune pe placul lui Lionel Messi și al soției Antonela Roccuzzo.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fonduri de până la 10 milioane euro pe proiect pentru investiții în procesare la AFIR

Ministerul Agriculturii va lansa în data de 20 decembrie 2023 două sesiuni de finanțare pentru intervenții din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 destinate...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...
00:00:41

Departamentul de Stat: SUA s-ar opune oricărei „zone tampon” din Gaza

SUA s-ar opune oricărei zone tampon propuse în interiorul Fâșiei Gaza, deoarece ar încălca poziția Washingtonului conform căreia dimensiunea enclavei palestiniene nu trebuie redusă...
Ultima oră
Pe aceeași temă