13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalLionel Messi, pe picior de plecare de la PSG

Lionel Messi, pe picior de plecare de la PSG

Starul argentinian Lionel Messi, aflat în ultimile șase luni de contract cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, este hotărât să nu își prelungească înțelegerea cu formația de pe Parc des Princes.

Messi, care va împlini 36 de ani în iunie, s-a alăturat lui PSG în vara lui 2021. Atitudinea suporterilor, dintre care unii l-au fluierat duminică seară pe starul argentinian în timpul meciului pierdut acasă cu Olympique Lyon (1-0), „a schimbat complet situaţia”, potrivit unei surse, deşi la revenirea sa triumfală de la CM 2022 din Qatar, situaţia era cu totul alta.

„Nu este nimic sigur, dar s-a schimbat total dinamica, PSG făcând mai puţină presiune pentru a reînnoi contractul cu argentinianul”, a menționat o sursă apropiată de clubul parizian.

În 67 de meciuri în tricoul parizian, Messi a marcat 29 de goluri şi a oferit 32 de pase decisive. După un prim sezon mediocru, el a început excelent sezonul 2022/23 până la Cupa Mondială din Qatar.

Dacă ar pleca, Messi s-ar putea întoarce la FC Barcelona sau ar putea face pasul spre bogatul campionat saudit, unde joacă marele său rival Cristiano Ronaldo.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă