33.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăLifestyleNeversea 2024. Maluma a cerut trei mașini identice cu caroserie antiglonț

Neversea 2024. Maluma a cerut trei mașini identice cu caroserie antiglonț

Începând de ieri, 4 iulie 2024, cel mai mare festival de la malul mării, Neversea, a deschis porțile publicului. Evenimentul adună zeci de artiști de renume, iar printre aceștia se numără și celebrul cântăreț columbian Maluma.

Ediția din acest an se desfășoară între 4 și 7 iulie pe plaja Neversea din Constanța, iar atmosfera promite să fie una spectaculoasă, cu spectacole live de la artiști de top din întreaga lume.

Cerințele vedetei Maluma, la Neversea

Maluma și-a adus întregul staff format din 40 de persoane pentru a-l însoți la festivalul Neversea și pentru a se asigura că totul este perfect pe durata participării sale.

În plus, artistul va fi însoțit de iubita sa, Susana Gomez, și de fiica lor în vârstă de patru luni.

Pentru cazare, Maluma a solicitat un apartament dotat cu frigider și congelator. Pentru staff-ul său, care numără 40 de persoane, a fost necesară rezervarea a 40 de camere de hotel.

În plus, artistul a cerut trei mașini cu caroserie antiglonț. Deoarece astfel de autoturisme nu sunt disponibile în mod obișnuit în România, organizatorii festivalului au făcut demersurile necesare pentru a închiria mașini speciale conform cerințelor lui Maluma.

Maluma, cu numele său real Juan Luis Londoño Arias, este un cântăreț și compozitor columbian cunoscut pentru stilul său distinctiv de muzică reggaeton și pop latino.

S-a născut pe 28 ianuarie 1994 în Medellín, Colombia, și și-a câștigat popularitatea internațională prin hituri precum „Felices los 4”, „Corazón” și „Hawái”.

De la debutul său în industria muzicală în 2010, Maluma a devenit rapid una dintre cele mai proeminente figuri ale genului reggaeton, fiind apreciat pentru abilitățile sale vocale și pentru capacitatea de a combina ritmurile tradiționale latino cu influențe moderne.

El a colaborat cu artiști celebri precum Shakira, Ricky Martin și Madonna, consolidându-și reputația în rândul fanilor muzicii latino.

Neversea este un festival de muzică și arte care se desfășoară anual în orașul Constanța, România, pe malul Mării Negre.

Evenimentul a fost lansat pentru prima dată în 2017 și a devenit rapid unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa de Est.

Organizat de aceeași echipă care a creat și Untold, alt mare festival românesc, Neversea adună anual mii de participanți din întreaga lume, atrași de linia sa impresionantă de artiști internaționali de top din diverse genuri muzicale, inclusiv EDM, house, techno, hip-hop și multe altele.

Pe lângă muzică, atmosfera vibrantă a festivalului Neversea este completată de diverse instalații artistice, activități recreative pe plajă și o varietate de opțiuni gastronomice.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă