22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleGreu cu afacerile pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. "E foarte greu,...

Greu cu afacerile pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. „E foarte greu, da!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor sărbători în vara aceasta 3 ani de la cununia lor religioasă, iar relația lor se pare că merge din ce în ce mai bine, conform afirmațiilor lor. Cu toate acestea, o singură problemă au: afacerile.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au dat drumul aproximativ în urmă cu 2 ani la o afacere în domeniul modei, fiind plini de entuziasm în acea perioadă.

Cu toate acestea, proiectul lor nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cerând mult timp și energie, resurse pe care cei doi artiști nu le aveau la dispoziție.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat faliment?

Cei doi au dezvăluit pentru ciao.ro că afacerea lor în domeniul fashion nu a avut succes, așa că s-au reorientat către muzică, unde au avut parte de succese notabile.

Întrebați cum le merge afacerea, cei doi au răspuns:

Da, am avut o colecție de haine.  Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… E greu, e foarte greu. E greu cu hainele. Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee. Facem ce facem și tot la muzică ne întoarcem. Asta o facem cel mai bine. Asta ne iese, ce să facem!,

a declarat cuplul.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă