26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiModificare importantă la Spotify în privința podcast-urilor din aplicație

Modificare importantă la Spotify în privința podcast-urilor din aplicație

Spotify face un update mult așteptat de iubitorii de podcast-uri. Oficialii transmit că se vor putea lăsa comentarii de acum înainte.

Spotify lansează posibilitatea de a lăsa comentarii la podcast-uri. Compania deja permite podcasterilor de pe Spotify să lanseze sondaje și sesiuni de întrebări, astfel încât această nouă funcționalitate ar putea oferi creatorilor modalități noi de interacțiune cu audiențele lor, notează the verge.

Spotify este una dintre cele mai populare platforme de streaming muzical din lume, care oferă acces la milioane de piese, albume și podcast-uri din diverse genuri muzicale și culturi.

Lansat în 2006, Spotify a revoluționat modul în care oamenii ascultă muzică, permițând utilizatorilor să își creeze propriile liste de redare personalizate, să descopere muzică nouă pe baza preferințelor lor și să exploreze recomandări bazate pe algoritmi avansați.

Platforma oferă o experiență interactivă și socială, permitând utilizatorilor să împărtășească muzica preferată pe rețelele sociale, să urmărească artiști și să interacționeze cu alți ascultători din întreaga lume.

Cu opțiuni de abonament care variază de la gratuit (cu anunțuri) până la premium (fără reclame, cu funcții suplimentare), Spotify rămâne o destinație principală pentru iubitorii de muzică din toate colțurile globului, dar și a podcast-urilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă