24.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentMircea Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, dat în urmărire de Poliția...

Mircea Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, dat în urmărire de Poliția Română

Cumnatul lui Mircea Geoană, Mircea Ionuț Costea, are o condamnare de 6 ani închisoare! Poliția Română nu l-a găsit la domiciliu și l-a dat în urmărire!

Pe site-ul Poliție Române, pe pagina „persoane urmărite”, pe numele lui Mircea Ionuț Costea, în vârstă de 63 de ani, a fost emis un mandat de arestare. Are de executat 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în forma complicităţii, notează Ageerpres.

El este fratele soţiei lui Mircea Geoană, ocupând la un moment dat funcţia de director al Eximbank.

Tot vineri, potrivit unor surse judiciare, fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, condamnat în acelaşi dosar la 7 ani şi 4 luni închisoare, s-a predat la Secţia 6 de Poliţie şi urmează să fie dus la penitenciar.

Dosarul în care sunt vizați cei doi: Reabilitarea tronsonului de cale ferată București – Constanța către firme austriece Swietelsky – Wiebe – Takenaka. Oficialii români implicaţi în acest caz au cerut mită 20 milioane de euro.  cumnatul lui Mircea Geoană

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă