22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban îl ironizează pe Ciolacu pe motiv că n-a reușit să...

Ludovic Orban îl ironizează pe Ciolacu pe motiv că n-a reușit să impună desfășurarea meciului FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua

Fostul premier Ludovic Orban îl ironizează pe actualul premier, Marcel Ciolacu, pe motiv că n-a reușit să impună desfășurarea meciului de fotbal FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua.

Meciul s-a disputat în cele din urmă, în seara zilei de 22 iulie 2023, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

Stadionul Steaua este în administrarea Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua. CSA Steaua este, la rândul lui, în subordinea Ministerului Apărării Naționale (MApN). Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, negociase cu CSA Steaua pentru a obține desfășurarea meciului cu Dinamo pe stadionul Steaua (Ghencea), însă aceste negocieri au eșuat. Însuși premierul Ciolacu susținuse că meciul FCSB – Dinamo trebuie să se poată disputa pe stadionul Steaua.

Premierul Ciolacu s-a aflat în tribună, pe stadionul Arcul de Triumf, la meciul FCSB – Dinamo. “Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de suporteri! Stadioanele sunt pentru suporteri”, a scris, pe facebook, premierul Ciolacu.

“S-a spart în mii de cioburi aura de mare lider pe care încearcă să i-o construiască consultanții lui Ciolacu, după ce i-a dat cu flit un obscur jurist, Talpan!”, a subliniat, pe facebook, Ludovic Orban. Cel la care se referă Orban este colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

“Din păcate clasa politica nu se implica suficient in aceasta speță. Frica de a pierde sau câștiga voturi! Aici e vorba de toți politicieni. Este nevoie de a deschide stadioanele către orice club interesat pentru închiriere. Prioritate trebuie sa aibă evenimentele sportive! Dl Ciolacu a făcut un pas,voi toți trebuie sa va aliați”, este una dintre replicile pe care Orban a primit-o pe internet.

“Stadionul Ghencea a fost construit din taxele și impozitele plătite de toți cetățenii și trebuie să fie închiriat către orice organizator de spectacole, competiții sprtive, expoziții etc. Nici când are dreptate, Ciolacu nu este în stare să rezolve problema”, răspunde Ludovic Orban.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Probleme pentru Adrian Ilie. Fostul internațional, condamnat la 8 luni de închisoare

Decizie de ultimă oră! Judecătoria Sectorului 4 București l-a condamnat pe Adrian Ilie la 8 luni de închisoare cu suspendare. Fostul atacant al Valenciei și...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor

Primarul general, Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor. Anunțul primarului general pe acest subiect a fost făcut în...
Ultima oră
Pe aceeași temă