12.7 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Locuitorii din Merei au rămas fără medic din cauza Primăriei

Câțiva cetățeni au ieșit în stradă și au protestat față de decizie, după cum a povestit deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu.

„Vă reamintesc că peste 3500 de pacienți au rămas fără serviciile medicale ale doamnei doctor Ușurelu după ce primarul mafiot a reziliat contractul de închiriere pentru spațiul unde funcționa cabinetul de familie, exact în perioada în care se pregătea un nou contract cu Casa Județeană de Asigurări Buzău,” a scris Ungureanu pe Facebook.

Totul ar fi început când contractul cu Primăria Merei de închiriere a spațiului în care funcționa cabinetul medicului Maria Ușurelu ar fi expirat, situație care a impus mai mulți pași birocratici. Medicul Ușurelu voia să-si continue activitatea și era apreciat de pacienți, însă Primăria a omis să refacă contractul.  

Nemaifiind în contract cu Primăria și deci neavând un spațiu în care să ofere consultații pacienților, medicul Ușurelu a pierdut și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar asta înseamnă că nu-și mai poate desfășura activitatea.  

VIDEO aici: https://fb.watch/795YyqGqss/ 

 

                                  

Ultima oră
Pe aceeași temă