9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSocialEvenimentLocomotiva unui tren încărcat cu sulf a luat foc

Locomotiva unui tren încărcat cu sulf a luat foc

Locomotiva unui tren ce are în componenţă aproape 40 de vagoane, încărcate cu sulf, a luat foc, în această dimineaţă, pe calea ferată din apropierea variantei Constanţa – Ovidiu, fără a se înregistra victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, la faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă.

“Incendiu locomotivă, pe calea ferată din apropierea variantei Constanţa – Ovidiu. Au intervenit Detaşamentul Palas cu două autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă şi Detaşamentul Fripis cu o autospecială de stingere. Trenul este cu 39 de vagoane încărcate cu sulf”, a anunţat ISU “Dobrogea”.

ISU a mai informat că locomotiva a fost decuplată de restul garniturii de tren, incendiul fiind lichidat, fără a se înregistra victime.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...

Explozie într-o locuință, din cauza acumulărilor de gaze, cu toate că nu era racordată la rețea și butelia era închisă

Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă