17.9 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomePoliticăKlaus Iohannis participă la reuniunea „Justiție 2023: prioritățile sistemului de justiție și...

Klaus Iohannis participă la reuniunea „Justiție 2023: prioritățile sistemului de justiție și Raportul privind statul de drept – context național și european”


Klaus Iohannis va merge la reuniunea „Justiție 2023: prioritățile sistemului de justiție și Raportul privind statul de drept – context național și european”.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut vineri, 15 septembrie 2023, o declarație de presă înaintea participării la reuniunea „Justiție 2023: prioritățile sistemului de justiție și Raportul privind statul de drept – context național și european”, organizată de Ministerul Justiției.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă:

„ O zi foarte bună pentru România astăzi. Probabil ați aflat, este oficial, este în scris, Mecanismul de cooperare și verificare pentru România s-a finalizat. Este comunicarea Comisiei Europene de astăzi. După părerea mea, este o mare reușită a României, a durat mult, s-a lucrat mult și intens și, în final, am reușit. Cred că putem să concluzionăm că România s-a schimbat, este un stat de drept, este un stat cu o justiție funcțională și totuși, trebuie să subliniez, nu este momentul să încetinim lupta anticorupție, este momentul să accelerăm lupta împotriva drogurilor, este momentul să accelerăm lupta împotriva evaziunii fiscale. Dar astăzi, acum, este o zi frumoasă pentru România.

Mulțumesc!”, a transmis pentru RL Departamentul de Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Gheorghe Dincă a ajuns șeful criminalilor din închisoare

Gheorghe Dincă pare că să fi ajuns șeful criminalilor de la Penitenciarul din Craiova. Monstrul din Caracal ar fi câștigat respectul altor criminali...

Gheorghe Dincă a ajuns șeful criminalilor din închisoare

Gheorghe Dincă pare că să fi ajuns șeful criminalilor de la Penitenciarul din Craiova. Monstrul din Caracal ar fi câștigat respectul altor criminali...

ATENȚIE la ce mâncăm! Gândaci, ulei refolosit, mizerie și rugină la o covrigărie și un magazin alimentar din Mehedinți

În aceste condiții erau pregătite produsele care erau mai apoi puse la vânzare într-o patiserie din Strehaia. Gândacii mișunau peste tot, inclusiv în...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies